• DJ TigAie Team - peste 40 ani de experienta in DJ-ing
    DJ TigAie Team: 1973 - 2017 si mai departe

DJ de Elita pentru Evenimente din Bucuresti

DJ-ul este sufletul oricarei petreceri. Acesta poate anima sau relaxa atmosfera, in functie de moment si context. Daca DJ-ul isi face bine treaba si rezoneaza cu petrecaretii, evenimentul va fi cu siguranta un succes si va ramane viu in amintiri pentru totdeauna.

DJ-ii nostri anima petreceri intr-un mod profesionist inca din anii '70, iar experienta de peste 40 de ani ne permite sa "citim" petrecaretii si sa oferim o experienta de neuitat.

DJ TigAie Team are ca DJ permanenti pe Daniel Stanciulescu (DJ TigAie), Razvan Apostol (Enciclopedie Muzicala), Lucian Catarama, Dan Luca si Dan Mitroi care impreuna au decenii de experienta in DJ-ing la cel mai inalt nivel, ca resident DJ's in cluburi de top din capitala.

Echipa extinsa functioneaza ca o veritabila pepiniera, de-a lungul timpului formand si lansand o serie de DJ de top.

Mai multe informatii puteti gasi in sectiunea Cine Suntem.

 

2008 Martie - cu FRANCESCO NAPOLI

DJ pentru Nunta sau Botez

Petrecerile cu ritual precum nunta sau botezul necesita atentie speciala din partea dj-ului. Acesta trebuie sa imbine intr-un mod armonios programul muzical cu ritualurile nuntii sau ale botezului, dar si cu eventuale acte artistice, astfel incat trecerile sa aiba loc intr-un mod natural, iar atmosfera sa fie intotdeauna potrivita momentului.

Impreuna cu serviciile DJ-ului, va putem oferi o gama larga de servicii pentru ca nunta sau botezul pe care doriti sa-l organizati sa fie un succes desavarsit:

  • Echipament (Sonorizare, Lumini si Efecte de Scena adecvate locatiei)
  • MC, VJ (impreuna cu Echipament de Proiectie Video si/sau Laser)
  • Entertainment (impresariat artistic: Formatie Nunta, Trupe in Voga, Cantareti, Magicieni, Actori, Barmani, etc.)
  • Auxiliare (servicii Foto si Video, Photo Booth, Invitatii, Marturii, Torturi, Cascada din Ciocolata)
  • Locatii Evenimente (asistenta in gasirea locatiei ideale pentru evenimentul dumneavoastra)

DJ Petreceri Tematice, Majorat si Alte Aniversari

Petrecerile fara ritual ofera un grad mai mare de libertate DJ-ului, acesta avand ocazia sa genereze vibratii specifice si sa mentina atmosfera in functie de tematica petrecerii.

Apeland la DJ TigAie Team pentru pentrecerea dumneavoastra veti beneficia de seviciile unui DJ cu o tehnica desavarsita in mixajul muzical, o cunoastere cuprinzatoare a universului muzicii si iscusinta in citirea starilor si modelarea vibratiilor petrecerii.

In functie de tematica petrecerii, DJ-ul poate fi asistat de un VJ pentru proiectii video si efecte laser, fum greu si altele, in functie de echipamentul disponibil.

Iar apropos de echipament, sonorizarea petrecerii si efectele visuale sunt aspecte la fel de importante ca si alegerea DJ-ului. O petrecere reusita are nevoie de un sunet fidel, puternic si de o atmosfera adecvata tematicii. Noi va putem asista cu toate aspectele tehnice - vezi detalii.

DJ Petreceri Corporate si Team Building

Petrecerile de companie au un caracter special prin includerea jocurilor interactive, karaoke si alte activitati de integrare a colectivului. Astfel, DJ-ul poate fi asistat de un VJ si/sau un MC, dupa caz, impreuna cu echipamentele necesare.

DJ TigAie Team va poate asista in gasirea unei locatii adecvate petrecerilor corporate. De asemenea, experienta de zeci de ani la cel mai inalt nivel ne-a facilitat relatii apropiate cu nenumarati artisti, avand astfel posibilitatea de a intermedia legatura cu orice artist de pe piata romaneasca.

Pentru mai multe detalii si o oferta ferma ne puteti contacta telefonic la 0744.533.262 sau prin completarea formularului de contact.

Servicii si Preturi

DJ TigAie Team - Servicii si Preturi

Servicii si Preturi pentru Petreceri de Nunta, Botez, Majorat si Evenimente Corporate

Sonorizare si Efecte

Sonorizare, Fum Greu, Scena, Schele, Instrumente, Lumini, Laser si Diverse Efecte

Entertainment

Impresariat Artistic pentru Evenimente

Impresariat Artistic - Cantareti, Formatii, Magicieni, Actori sau orice tip de Artisti.

Auxiliare

Cascada din Ciocolata - Tig Sound Entertainment

Servicii Foto Video, Photo Booth, Invitatii, Marturii, Torturi, Cascada Ciocolata

Locatii Evenimente

Locatii Disponibile pentru Evenimente - DJ TigAie

Va prezentam o serie de locatii disponibile pentru evenimentul dumneavoastra.