DJ TigAie Team

Profesionişti in Spectacol şi Distracţie inca din anii '70!

DJ TigAie Team are ca DJ permanenti pe Daniel Stanciulescu (DJ TigAie), Razvan Apostol (Enciclopedie Muzicala), Lucian Catarama, Dan Luca, Mihai Gherma, Dan Mitroi si MC Raymond Vincze care impreuna au decenii de experienta in DJ-ing la cel mai inalt nivel, ca resident DJs si MCs in cluburi de top, indeosebi din capitala.

DJ TigAie (Daniel Stanciulescu)

MC Raymond Vincze

DJ Razvan Apostol

DJ Gherman

DJ Luc

DJ Dan Luca

La inceputul lui 1974 Daniel Stanciulescu intra in cercul restrans al DJ-ilor, care se roteau mai intai pe la discotecile studentesti, apoi progresiv, prin cele mai in voga discoteci ale vremii (Pui de Urs Olimp, Auto Night Venus, Melody Bar Mamaia, etc.). Intre anii 1976 si 1985 se lucra vara la mare, iar iarna la munte. Tot de atunci Daniel Stanciulescu primeste porecla “DJ TigAie” DJ-ul elitelor.

Intre anii 1986 si 1991 activeaza ca DJ rezident la Athene Palace in Bucuresti, iar intre anii 1993 si 1997 la dicoteca Cioplea in Predeal.

In aceeasi perioada, intre 1990 si 1991 prezinta Topul Nostalgic si alte emisiuni in cadrul primului post de radio independent de dupa Revolutie, Radio Nova 22.

Intre 1990 si 1998 DJ TigAie colaboreaza cu Disco Belatina ca DJ rezident, cu Bar de Noapte Pod Baneasa, Bar de Noapte Ambasador.

In 1993 este infiintata societatea TIG SOUND ENTERTAINMENT pentru a continua oferirea de servicii de DJ-ing si sonorizare intr-un cadru legal.

Dupa 1998 incepe organizarea de evenimente private si corporate prin intermediul societatii TIG Sound Entertainment.

In 2005 DJ TigAie colaboreaza la deschiderea clubului Fratelli si este DJ rezident timp de 2 ani, dupa care preda stafeta lui Johnny Damix si U-gin, DJ din pepiniera proprie.

Din 2006 mai au loc colaborari si la deschiderea cluburilor Gaya si Loft.

DJ Razvan Apostol (cunoscut ca si "Enciclopedie Muzicala") se autocaracterizeaza:

M-am nascut cu un an inaintea aparitiei primului disc The Beatles deci in anul in care Ray Charles a lansat Hit The Road Jack, Ben E. King - Stand By Me, Elvis Presley - Can't Help Falling In Love, Chubby Checher - Let's Twist Again, Frank Sinatra - Let's Face The Music And Dance... si am avut norocul unor parinti care au ales intotdeauna Louis Armstrong, Nat King Cole, Dean Martin etc. in detrimentul altor celebri interpreti neaosi (categoric de necontestat pentru anumite categorii de public). Nu-s un expert in scratch-uri sau alte efecte audio, in schimb pot sustine cu succes un program intr-un anumit stil muzical si implicit intr-o combinatie de stiluri sau, la cerere, cu piesele dintr-un anumit an sau o perioada anume, incepand din 1950 pana in ziua de azi. Imi place sa vad lumea multumita de felul in care aleg sa pun muzica. Si mereu imi iese pentru ca simt ceea ce vor.
P.S. Uneori ma laud !!!

De-a lungul vremii TIG SOUND a sonorizat petreceri de toate marimile,, de la simple petreceri “de familie” pana la concerte cu mii de oameni.  De asemenea, pe partea de DJ-ing, DJ TigAie Team a crescut si slefuit deejays care acum pun cu success muzica in cluburile de top din Bucuresti.

Experienta acumulata ne-a invatat ca evenimentele speciale au nevoie de atentie pe masura, de aceea suntem dedicati clientilor nostri in totalitate si gata de a asista sau gasi solutii pentru orice cerinte.

Sunetul si luminile le asiguram cu aparatura profesionala de la cele mai renumite marci Dynacord, Pioneer, JBL, Shure, ElectroVoice, Martin Audio, etc., cu amplificari de mii de Watts (20.000 si chiar mai multi daca ii adunam), microfoanele cele mai bune si mai scumpe din lume, aparatura scena (back line), procesoare de sunet, monitoare, mixere digital si analog, scena, lumini dintre cele mai sofisticate, lasere profesionale de la 100 mw la 2 watts, moving head, lumini ambient, stroboscoape, comenzi lumini, aparate de fum, zapada, baloane, confetti, schele, iar ambianta va fi intotdeauna pe masura asteptarilor dumneavoastra indiferent de tipul de eveniment.

Ne caracterizeaza un singur cuvant: PROFESIONALISM!

Pentru mai multe informatii puteti consulta sectiunea Servicii.

Pentru o oferta ferma si rezervarea datei pe calendar ne puteti contacta telefonic la 0744.533.262 sau prin completarea formularului de contact.